Soutěž krásy Miss & Mr. Look Bella 2019 představila 12 finalistek a 6 finalistů

Finále Miss & Mr. Look Bella 2019 se blíží. Slavnostní událost proběhne v Klementinu 30. listopadu 2019 v rámci luxusní Czech Fashion Night. Na tiskové konferenci v jednom z pražských hotelů proběhlo představení 12 finalistek a 6 finalistů Miss & Mr. Look Bella 2019 včetně pozvání na finálový večer.

Na 80 m dlouhém mole se projde 12 krásných dam, a to Daniela Bauer, Adéla Marková, Světlana Beránková, Valentina Baťová, Tereza Bohuslavová, Viktorie Čejková, Tereza Tůmová, Tereza Muroňová, Martina Ondrůšková, Anna Ryšavá, Klára Procházková a Elen Kejdová. Chybět nebudou ani muži. Ty tentokrát zastoupí Mikuláš Mikeš, Ondřej Jahoda, Alexandr Kozák, Ondřej Brňák, Jan Potočný a Patrik Just. Těchto osmnáct soutěžících předvede modely z kolekcí Jitky Klett, Yovny Leitner, Sandry Markové, Nely Slovákové, Adama Grmolce a Petra Kaloudy.

Pozvání na TK Miss & Mr. Look Bella 2019 přijala i celá řada osobností. Modely, modelky i krásnou korunku si přišli prohlédnout Eva Burešová s přítelem, Miroslav Šimůnek, Bořek Slezáček, stylista Kája Pavlíček, vítězka Miss Look Bella 2018 Terezie Jastrzembská, vítězka Miss Look Bella 2017 Kristýna Stanislavová a další. Podporu svojí přítomností vyjádřili i patroni soutěže Veronika Krajplová a Antonín Beránek.

Jak to na tiskové konferenci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Exit mobile version