Mikolas Josef vydává single “Colorado”, klip se natáčel v poušti poblíž Las Vegas v Nevadě

Noc ze čtvrtku 28. 11. na pátek 29. 11. 2019 byla pro všechny fanoušky Mikolase Josefa výjimečná, protože minutu po půlnoci vyšel jeho osmý single Colorado.

Cesta songu se začala psát v Kanadě, kde ji Mikolas složil spolu s dvojnásobným zlatým producentem Corey LeRue a domorodým Kanaďanem z kapely Neon Dreams Adrianem Morrisem. Na tiskové konferenci a předpremiéře klipu Mikolas Josef prozradil, že se jedná o nejrychlejší zpracování, na kterém kdy dělal a původně v plánu nebylo ani music video. To ale nakonec vzniklo. „Odjeli jsme před deseti dny do Las Vegas v Nevadě, kde jsme strávili dva dny a točili klip. Pracovali jsme na něm do včerejší noci, aby to bylo vydané se vší parádou,“ svěřil se zpěvák.

Singl Colorado se zabývá současným trendem americké společnosti opustit pokrytecký svět velkých měst a následovat autentický způsob života původních obyvatel severní Ameriky. Naživo song Colorado poprvé zazní 6. prosince během světového finále Miss Supranational a u nás v rámci Mikolasova tour Closer to You, jehož první zastávka je naplánovaná na 10. prosince v Liberci.

Jak to na tiskové konferenci a předpremiéře klipu Colorado vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Exit mobile version