Míša Tomešová, Kaira Hrachovcová a Linda Finková vyučovaly a pomáhaly na soutěžním workshopu 13. ročníku Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou

Ani letos nebyli kluci a holky z dětských domovů ochuzeni o charitativní projekt Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou. Třináctý ročník byl ale jiný než v předchozích letech, protože se konal formou soutěžního workshopu, který podpořili přední čeští tanečníci i známé osobnosti.

Pod dohledem Hanky Kynychové a organizátorů akce se nejen tančilo, ale i zpívalo. Děti mohly například absolvovat muzikálový workshop s Míšou Tomešovou, která s nadšenými účastníky nazkoušela scénu z muzikálu Vlasy. „Děti byly úžasné. Nechápala jsem, jak hned všechno chytily, bavilo je to. Byly moc šikovné a zároveň měly obrovskou chuť pracovat a neskutečně mě nabily,“ svěřila se Tomešová. Opravdu fundované rady ohledně zpěvu dětem předala hlasová koučka soutěže Tvoje tvář má známý hlas Linda Finková.

Kluci a holky v rámci 13. ročníku Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou nesoutěžili v týmech, ale sami za sebe s číslem na prsou. O to sladší bylo předávání cen a diplomů vítězům, se kterým pomohla Kaira Hrachovcová. Herečka se přiznala, že by ráda Hanku podporovala častěji, ale bohužel jí to časová vytíženost tolik nedovolí. A dodala, že je velmi důležité, vybírat si takovou práci nebo podporu charitativní akce, která vás naplní. „V tomto případě se jedná o pomoc dětem, které mě, čím jsem starší, více dojímají. Oceňuji práci tet, které se rozhodly věnovat svůj život tomu, aby dětem vytvořili rodinu, ale také oceňuji práci Hanky a jejího týmu, který ve svém volnu zorganizuje sportovní odpoledne, kde děti zažijí hezké zážitky a radost,“ podělila se o svoje pocity Hrachovcová.

(Foto: KF Production)

Exit mobile version