Mezinárodní vánoční festival DSA Prague nabídl možnost pořídit dárky z více než padesáti zemí z celého světa

Adventní období je časem, kdy myslíme na druhé nejvíce z celého roku. V Kongresovém sále hotelu Hilton proběhl Mezinárodní vánoční festival DSA Prague, který nejen pomáhá, ale všem účastníkům umožňuje prožít nevšední vánoční zážitek. Nejsladší na celé akci je fakt, že výtěžek ze vstupného i z prodeje je určen českým charitám, a to v plné výši.
V pražském hotelu vyrostly stánky, které nabízely tradiční i originální dárky z více než padesáti zemí z celého světa. Kromě toho tu na návštěvníky čekala přehlídka barevných kostýmů, chutí, vůní, umění, hudby a tance.

Na festival vyrazila i celá řada známých osobností. A to například zpěvačka Victoria Velvet, která festival navštěvuje již čtyři roky a pochvaluje si jak tamní atmosféru, tak myšlenku, že 100% výtěžek jde na charitu. Mezi svátečně nazdobenými stánky jsme mohli potkat i saxofonistu Felixe Slováčka s přítelkyní Lucií Gelemovou, herečku ze seriálu Modrý kód Báru Fišerovou či zpěvačku a herečku z muzikálu Čarodějka Elis Ochmanovou. Elis se dokonce podělila o to, co všechno na festivalu pořídila. „Nakoupila jsem sůl do koupele a plyšáky Pestrouše, kteří jsou ušití z ponožek a jsou to moc hezká zvířátka. Jsou to pejsci a myslím, že s nimi udělám radost. Jsou to dárky k Vánocům,“ prozradila zpěvačka.
 
 

(Foto: KF Production)

Exit mobile version