Hana Gregorová si prohlédla Dopisy Ježíškovi a splnila dívce z dětského domova vánoční přání

Víte, co si přejí kluci a holky z dětských domovů? V obchodním centru Europark dostanete na tuto otázku odpověď, a to díky akci Dopisy Ježíškovi, protože 471 dětí z 13 dětských domovů napsala svá přání, které nyní visí na tamním zeleném stromu. Cílem je splnit všechny tyto tužby, a to nejpozději do 18. prosince 2019.

Dobročinná akce již podruhé probíhá ve spolupráci s Nadačním fondem Hanky Kynychové. Známou cvičitelku a chvályhodnou myšlenku proto přišly podpořit známé osobnosti, a to jak zakoupením některého z dárků, tak i písní či tancem. Svým zpěvem potěšili všechny přítomné Milan Peroutka, Ivana Korolová, Jan Bendig nebo Natálka Grossová. Marek Dědík vyzval kluky a holky k tanci a naučil je několik kroků salsy. Chybět nesměla ani moderátorka Štěpánka Duchková se svými syny, moderátor Petr Vojnar či herečky Dana Morávková a Hana Gregorová.

Gregorová dokonce vyrazila i do tamních obchodů, aby splnila jeden ze snů v podobě dívčích kozaček. Boty spolu s Hankou Kynychovou a tamní hosteskou zabalila, aby nalezený dárek pod stromečkem udělal co největší radost. „Je mi sympatické, že v Nadačním fondu Hanky Kynychové jde o děti a o dětské domovy, proto jsem už po několikáté akci Hanky Kynychové podpořila. Navíc také znám paní, která pracuje v Klokánku jako teta a vím, jak je to těžké, a jak je dětem smutno, a prostě mi to přijde strašně smutné. Tak Hanku obdivuji a myslím si, že dělá úžasnou věc, proto je pro mě samozřejmé, že když mám čas, tak Hanku a její nadaci kdykoliv ráda podpořím,“ svěřila se Hana Gregorová.

Představení akce se konalo v rámci Mikulášské nadílky. Kluci a holky se tak mohli setkat s Mikulášem, čertem a andělem. Úplně poprvé tuto trojici viděl na vlastní oči malý Bertram, syn tanečníka Marka Dědíka.

Jak to na akci plné vánoční atmosféry vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Exit mobile version