Eurovision Song CZ 2020: O cestu do Rotterdamu zabojují Benny Cristo, Elis Mraz a Čis T, Olga Lounová, We All Poop a další

Boj o účast na Eurovision Song Contest 2020 začal. V národním kole se utká sedm statečných, kteří zkusí svoje štestí v hudební soutěži, stejně jako skupina Lake Malawi minulý rok. Na zpěváky, zpěvačky a hudební skupinu čeká nelehký konkurenční souboj, který bude tento rok opravdu náročný, protože ve finále Eurovision Song CZ 2020 jsou Barbora Mochowa, Benny Cristo, Elis Mraz a Čis T, Karelll, Olga Lounová, Pam Rabbit a kapela We All Poop.

V pondělí 20. ledna 2020 byly zveřejněny písně uchazečů usilující o postup a zároveň bylo spuštěno i fanouškovské hlasování, které probíhá do 2. února 2020 prostřednictvím oficiální aplikace Eurovision Song Contest. Vítěz národního kola (ten který získá v součtu nejvyšší počet bodů od mezinárodní poroty, českých diváků a mezinárodních fanoušků) bude znám 3. února 2020. Finále Eurovision Song Contest proběhne v Rotterdamu v květnu 2020.

Barbora Mochowa – White & Black Holes , Benny Cristo – Kemama, Elis Mraz ft. Čis T – Wanna Be Like, Karelll – At Least We´ve Tried, Olga Lounová – Dark Water, Pam Rabbit – Get Up a We All Poop – All The Blood (Positive Song Actually), to jsou songy jednotlivých umělců. Zveřejněním klipů cesta za snem nekončí, ale teprve začíná, protože na každého účastníka čeká media den, během kterého musí svůj song natočit akusticky. Tuto specialitku na tiskové konferenci představil Mikolas Josef, náš zatím nejúspěšnější účastník Eurovision Song Contest.

Jak to na představení finálové sedmičky Eurovision Song CZ 2020 vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Exit mobile version