Kazma Kazmitsch pokřtil zimní dvojčíslo magazínu Playboy s Dominikou Myslivcovou na titulní straně

Milovníci nejen ladných ženských křivek, ale i poutavého čtení se dočkali zimního dvojčísla magazínu Playboy. Obálce časopisu vévodí Dominika Myslivcová koupající se ve vaně plné nadýchané pěny. Kromě Dominiky dvojčíslo přináší i rozhovor se scénáristou a režisérem Petrem Kolečkem, dozvíme se něco o taktice nevěrných mužů, zjistíme, co to je kinky sex a mnoho dalšího.

Zimní dvojčíslo magazínu Playboy leden-únor 2020 muselo být i náležitě pokřtěno. Slavnostní akt se konal v luxusní pražské restauraci a kmotrem se stal Kazma Kazmitsch. Moderátorského mikrofonu se chopila Sonia Edde. Veškerá pozornost se točila především kolem dívky z obálky, tedy Dominiky Myslivcové. Párty, na které nechyběli ani Playboy Bunnies, si usměvavá blondýnka náležitě vychutnala. „Zažila jsem ve svém životě již nespočet večírků, ale tento patřil mezi ty, které si budu ještě dlouho pamatovat. Užila jsem si každou minutu již od samého začátku příprav v Playboy Beauty Lounge. Bylo velmi příjemné, jak mě celý tým hýčkal,“ svěřila se Dominika. O její vzhled na křtu i na fotografiích v časopise pečoval Samem Dolce.

Pozvání do Playboy Secret Lounge přijala celá řada českých i zahraničních osobností, a to například Kateřina Kaira Hrachovcová s Markem Peksou, Vlado Olexa s manželkou, Andrea Antony, Monika Leová s manželem, Adam Mišík, Miro Šmajda, Jan Kopečný, Denisa Spergerová, Petr Vojnar, Willy Cao či americký herec Paul Louis Harrell, který je aktuálně k vidění v kinech ve filmu Daria. Chybět nemohly ani Playmates Lady Dee, Aneta a Angii.

Jak to na křtu vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Exit mobile version