Radek Baborák a Orquestrina zahrají pro Nedoklubko

Organizace starající se o nedonošená miminka, jejich rodiny a neonatologická centra v České republice s názvem Nedoklubko navázala spolupráci s hudebníkem Radkem Baborákem. Pondělní koncert fenomenálního hornisty a jeho Orquestriny spojený se slavnostním křtem nového alba PIAZZOLLA totiž podpoří dobrou věc. Část výtěžku z akce bude věnována právě Nedoklubku.

Spolupráce s tímto tělesem není pouze náhodná. Klarinetista Vojtěch Nýdl a člen Orquestrina je tátou předčasně narozené dcerky Johanky. Malá holčička přišla na svět ve 25. týdnu těhotenství s porodní hmotností 510 gramů. „Stala se taková velká věc v našem životě. A co dál? Myslím, že jestli někomu pomůže vědět, že i beznadějná situace může mít šťastný konec, má smysl se o příběh podělit. Proto mne napadla spolupráce s Nedoklubkem,“ svěřil se Vojtěch Nýdl.

Koncert konající se v pondělí 9. března 2020 od 20:00 v La Fabrice nabídne všem divákům možnost nejen prožít večer v rytmech tanga na pomezí klasické hudby, moderny a jazzu v podání Radka Baboráka a jeho Orquestriny, ale koupí vstupenky i podpořit Nedoklubku a nedonošená miminka.

(Foto: KF Production, Lukáš Cetera)

Exit mobile version