Zpěvák Ben Cristovao pokřtil s make-up artistkou Koki nový Instax Mini 11

Minulý týden proběhlo slavnostní představení a pokřtění nového instantního fotoaparátu pro okamžité snímky Instax Mini 11. V Lounge Urban Paradise se sešla společnost, která hýřila nejen barvami (dle předepsaného dress code), ale i dobrou náladou. Rozpustilou atmosféru podtrhovaly pestrobarevné balónky.

Kmotry nového Instax Mini 11 se stali Ben Cristovao a make-up artistka Koki, kteří pokřtili instantní fotoaparát tím, že vyzkoušeli novou funkci selfie a vyfotografovali se při přátelském polibku. „Tohle je jedna z věcí, které používám. Ne konkrétně tento model, protože mám starší. Je to ale asi nejjednodušší způsob, jak někomu předat nějakou vzpomínku na cestách,“ svěřil se Ben. „Chtěla bych Instaxu popřát, aby se každý ten foťák dostal na nějakou hezkou akci a aby zažil jen ty nejlepší věci,“ dodala kmotra Koki.

Večerní setkání zpestřila i hra, které se mohli zúčastnit všichni pozvaní hosté. U vstupu jste totiž od hostesek obdrželi minialbum a seznam úkolů. Tři nejrychlejší hráči, kteří jako první splnili všechny úkoly a prokázali se vyplněným herním listem, získali odměnu v podobě Instax Mini 11. Jedním z výherců se stala i moderátorka a gamerka Naomi Adachi, která měla z nového instantního fotoaparátu opravdu radost.

Pozvání na akci dále přijali například Eva Burešová s partnerem Matyášem Adamcem, blogerka Týnuš Třešničková, rapperka Sharlota, moderátorka Monika Leová a mnozí další. Večerem provázela moderátorka a herečka Gabriela Partyšová.

Jak to na křtu Instax Mini 11 vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem YouTube profilu.

Exit mobile version