Otakar a Ondřej Brouskovi pokřtili na koncertu pro Nedoklubko album Piazzolla

V pondělí 9. března 2020 proběhl v pražské La Fabrice charitativní koncert hornisty Radka Baboráka a jeho Orquestriny, jehož účelem bylo podpořit organizaci Nedoklubko pomáhající rodičům předčasně narozených dětí. „My jsme velmi rádi za toto nové spojení. Je to známá věc, že hudba léčí, hladí, pomáhá. Přesně o to se snažíme i my v Nedoklubku,“ svěřila se výkonná ředitelka Lucie Žáčková.

(Foto: Martina Herštus)

V rámci programu ovšem nevystoupil pouze Báborák. Diváci tak mohli například spatřit taneční vystoupení dvojice Patricie Poráková a Javier Antar. Pozvání přijal i speciální host, a to velvyslanec Argentiny pan Roberto Alejandro Salafia. V rámci koncertu také proběhl křest alba Piazzolla, jehož kmotry se stali Otakar a Ondřej Brouskovi. „Na dnešní koncert jsem dorazil jako kmotr. Důvodů jsem měl několik – Radek Baborák je můj kamarád, moc se mi líbí, co dělá, a hlavně i proto, že část výtěžku z tohohle večera jde na dobrou věc, tedy ve prospěch organizace Nedoklubko, která podporuje rodiny předčasně narozených dětí,“ prozradil Ondřej Brousek.

Koncert všechny přítomné tak nejen potěšil a povzbudil, ale přinesl i výtěžek ve výši 18 900 Kč, který bude použit na činnost organizace Nedoklubko, která pomáhá již 18 let.

(Foto: Radoslav Vnenčák)

Exit mobile version