Tokhi opět bubnuje ve své bubenické akademii a pořádá i pravidelné streamy

V Groove Army Academy se opět vyučuje. Bubeník Tokhi se vrátil k pravidelné výuce v BDS Academy na Vinohradec. Navštívit můžete buď uzavřený kurz nebo docházet na tzv. lekce open class každou neděli v 18:00. Blahodárné účinky hudby v této náročné době bezesporu ocení každý.

„První lekce po karanténě byla skvělá. Všichni se hodně těšili, bylo to znát. Projížděli jsme, co se doteď studenti naučili, šlo jim to moc dobře. Open class v neděli jsou teď delší, na dvě hodiny výuky, aby se postupně nahrazovalo, co mají kurzisté předplaceno. Myslel jsem, že budou mít nějaké fyzické rezervy a nepůjde to tak dobře, ale všichni hrají jak o život,“ popisuje Tokhi průběh první lekce po karanténě.

Kromě toho Tokhi pořádá pravidelné čtvrteční streamy ve 20:20 na svém facebooku. Vstupné na tuto on-line terapii je dobrovolné a libovolnou částku lze poslat na účet 670100 – 2208031243/6210. „Streamy sound healingu budou pravidelné, protože je dobré se na něco těšit a vědět, že to přijde,“ svěřil se bubeník. V létě by Tokhi rád uspořádal soustředění, ale tato myšlenka je aktuálně ve fázi plánování, protože zatím není jisté, zda to vůbec bude možné.

(Foto: KF Production)

Exit mobile version