Letní cestovatelská hra Dream Race nás provede napříč Českou republikou

Chystáte se letošní léto strávit v České republice? A chcete si výlety okořenit? Letní cestovatelská hra Dream Race nabídne nejen spoustu nestandardních zážitků, ale také možnost získat snové odměny. Stačí se pouze zaregistrovat (dreamrace.cz), stáhnout si aplikaci a pustit se do úkolů.

Originální hru Dream Race spojující turistiku po České republice a plnění úkolů vymyslela parta nadšenců pár dnů po začátku koronavirové pandemie a je určena pro všechny, kdo letos neodjedou na dovolenou k moři a rozhodnou se poznávat a obdivovat poklady naší země.

Hra podporující společné zážitky umožní účastníkům vybírat z 200 úkolů po celé republice rozdělených podle lokací, obtížnosti a zaměření. Sportovci ocení fyzické úkoly i překonávání svých limitů, srdce historiků zaplesají nad úkoly týkající se hradů, zámků a nadšenci do turistiky budou moci dva měsíce odhalovat utajené krásy všech krajů České republiky. „V podstatě nejsou žádné limity. Mohou se účastnit děti s rodiči, party kamarádů, tým mohou utvořit i kolegové z práce nebo menší turistický oddíl. Děti jen musejí soutěžit pod vedením dospělého,“ vysvětluje jeden ze zakladatelů Dream Race Viktor Hošek.

Dream Race není pouze obyčejnou hrou, ale soutěžní hrou. „Během celého léta hráči sbírají body, a ty nejlepší týmy pozveme na konci prázdnin do Prahy na jednodenní finálové kolo. Absolutní vítěz pak získá exkluzivní dovolenou, mezi cenami je ale například i zapůjčení automobilu na víkend, kamera na zaznamenávání dalších výletů a podobně, “ řekl Hošek s tím, že celý projekt má i charitativní podtext.

Největší cestovatelská hra letošního léta Dream Race startuje ve středu 1. července 2020 pomyslným vykročením režiséra, herce a „cestovatele“ Ondřeje Sokola. Hru podporuje i CzechTourism a celá řada známých osobností, jako jsou Lukáš Pavlásek, Jan Révai, Martin Finger, Alena Mihulová, David Matásek, Honza Musil, Ondřej Havel, Johan Mádr, Václav Šanda, Denisa Pfauserová a další. Někteří z nich se do plnění úkolů i osobně zapojí.

(Foto: Dream Race)

Exit mobile version