Anna Fialová a Ondřej Brzobohatý pokřtili klip Honzy Fanty ze SuperStar

Zpěvák a herec Honza Fanta byl jedním ze semifinalistů letošní SuperStar. Na příčky nejvyšší sice nevystoupal, ale nelenil, chopil se příležitosti a přivedl na svět svůj první singl a videoklip Jeden Den.

„Zavolal mi kolega a kamarád Ondra Ruml, se kterým jsme se nejdřív bavili o mojí účasti v SuperStar a pak jsme zabrousili do budoucnosti. Při tom mě vybídl, ať začnu s vlastní tvorbou,“ prozradil Fanta. Poté se do projektu zapojil zpěvák, skladatel a hudební producent Lukáš Janota. „V podstatě šlo o souběh událostí, z nichž každá trvala jeden pouhý den,“ dodal zpěvák.

Slavnostní křest klipu Jeden Den proběhl v Theatro music clubu karlínského divadla, kde se rolí kmotrů chopili Ondřej Gregor Brzobohatý, Anna Fialov a Honzova maminka. Ondra Ruml se omluvil prostřednictvím videovzkazu, protože se pracovně zdržel v Bratislavě. Pozvání na akci přijala celá řada známých osobností, jako jsou Martina Pártlová, Berenika Suchánková, Anna Kameníková (Linhartová), Kateřina Pechová, Vendula Příhodová a mnoho dalších. Nechybělo ani několik spolusoutěžících ze SuperStar, a to například Lucie Bikárová či Klára Berisha.

Jak to na slavnostním křtu klipu Jeden Den vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Exit mobile version