Miss Czech Republic 2020 se stala 183 cm vysoká Karolína Kopíncová

Ve čtvrtek 23. července 2020 se konalo finále Miss Czech Republic 2020. Letošní finálový večer byl ale jiný. Vzhledem k omezení kvůli koronaviru na diváky čekala první plně virtuální show na české televizní scéně.

V roli moderátora se opět představil herec a zpěvák David Gránský. V průběhu večera vystoupila celá řada umělců, a to Sharlota, Adam Mišík, Dorian, Debbie či Adéla Krejdlová. Finále čítalo i několik fashion show, na kterých dívky předvedly modely od Vanda Janda či Elisabetta Franchi.

Kdo si ale odnesl korunku? Novou Miss Czech Republic s titulem Miss World Czech Republic 2020 se stala dívka s číslem 4 Karolína Kopíncová. Karolína pochází z Brna, měří 183 cm, je jí 22 let a studuje na Masarykově univerzitě. Jako druhá se umístila a titulem Miss Supranational Czech Republic 2020 se pyšní Angelika Kostyshynová. Titul Miss International Czech Republic 2020 a třetí místo patří Natálii Kočendové. Barbora Aglerová získala titul Miss Grand International Czech Republic 2020 a Veronika Šmídová byla dekorovaná korunkou a šerpou s titulem Miss Intercontinental Czech Republic 2020.

Jak to vítězkám po vyhlášení slušelo, se můžete podívat i na fotogalerii na našem FB profilu. Na akci nechyběly ani do té doby úřadující krásky Denisa Spergerová, Maria Boichenko, Andrea Prchalová, Miroslava Pikolová a Hana Vágnerová.

Exit mobile version