Hráči letní cestovatelské hry Dream Race si odnesli trofeje

Dvě měsíce cestování a 200 úkolů je za námi. Lépe řečeno za hráči letní cestovatelské hry Dream Race. Do hry se zapojilo více než 2 000 nadšenců, kteří se rozhodli procestovat Českou republiku, plnit úkoly a užít si spoustu dobrodružství. Klání se zúčastnilo přibližně 350 Cestovatelských týmů, 250 Rodinných týmů a 200 Sólistů.

Mezi nejoblíbenější patřily úkoly s názvem Podoj kozu, Pozoruj východ slunce nebo Pomáhej, což obnášelo splnění libovolného dobrého skutku. Bezkonkurenčně nejoblíbenějším se stal úkol obnášející pečení, kdy téměř všichni účastníci pekli všemožné dobrot. Nejstaršímu kapitánovi bylo 70 let, nejmladšímu 18. Hry se s rodiči zúčastnilo přibližně 350 dětí. V rámci Dream Race hráči navštívili celkem 9 000 míst, tedy tolikrát potvrdili dosažení dané lokace. Poslali celkem 30 000 potvrzení a odpovědí na otázky a zadání.

Celodenní finále se konalo v Praze, kde na finalisty čekalo nejen rozdávání cen a trofejí, ale i boj o konečné umístění. V pražských Žlutých lázních na stupně vítězů vystoupali a v TOP 5 se vzestupně umístili Cestovatelské týmy – Nufacci, Řadící páka, Cayman Style, Plané řeči a TELKA, Rodinné týmy – Just for fun, Křemílci, Rajmíci, Hlavouni a Angels a Sólisti – Joanna, Lolekos, Kopr, K a 8:30. Akci moderoval Dalibor Gondík.

Cestovatelská hra Dream Race měla i dobročinný přesah. Díky vybraným registračním poplatkům byly podpořeny děti z dětského domova Dolní Čermná, které si přály vyjet na pobyt do kempu Eldorádo v Liticích a děti z dětského domova Šance v Olomouci, které toužily po víkendovém pobytu na chalupě po koronavirovém období. Třetí podpořenou je desetiletá Ellinka Černošková, která se narodila velmi brzy a nese si tak životem několik postižení.

(Foto: Dream Race)

Exit mobile version