Tituly Dívka roku Social media a Dívka roku Talent získala Isabella Rossini

Tereza Mašková, Hana Gregorová, Martin Schreiner, Roman Tomeš, Martin Čermák, Michaela Tomešová, Vanda Chaloupková (vítězka soutěže Dívka roku 2005) a další usedli v porotě Dívka roku 2020. Moderování se ujala dvojice David Gránský a Jakub Kotek. Mezi soutěžícími byla i Isabella Rossini, která si z klání odnesla hned dva tituly, a to Dívka roku Social media a Dívka roku Talent.

Soutěže krásy jsou pro Isabellu téměř rodinnou záležitostí, protože její maminka Andrea Rossini je vítězkou soutěže Elite Model Look. A nutno podotknout, že Isabella vystupovala po celý večer velmi sebejistě a všechny disciplíny zvládla na výbornou. „Mě úplně odrovnala úvodní taneční show, holky vypadaly jako taneční band, který spolu tančí roky. Takže opravdu klobouk dolů. Mám srovnání s ostatními soutěžemi, protože soutěže krásy hodně moderuji. Dnes jsou tady dívky, které mají kolem 14–15 let a působí, jako by jim bylo 20 let a měly za sebou spoustu zkušeností. Vystupují velmi profesionálně,“ pochválil výkon všech dívek jeden z porotců Martin Čermák.

Isabella se aktuálně velmi intenzivně připravuje na přijímací zkoušky na konzervatoř. Navštěvuje hodiny zpěvu s paní profesorkou Lídou Nopovou na Pražské konzervatoři, herectví studuje u paní režisérky Evy Deákové, navštěvuje herecký kroužek v Národním divadle, věnuje se i pohybové přípravě a vzdělává se ve hře na klavír a flétnu. Herecké zkušenosti už Isabella má, hrála v několika představeních v Moravském divadle v Olomouci.

(Foto: KF Production)

Exit mobile version