Na obálce říjnového Playboye uvidíme Karolínu Huvarovou i její výstavní pozadí

Sportem vysekaná a ledem zocelená, tak popisuje magazín Playboye svoji říjnovou Playmate, kterou je fitness a kondiční trenérka Karolína Huvarová. Usměvavá brunetka je nejvíce pyšná na své pozadí, ale pochlubit se může i profesionálními úspěchy.

Huvarová je totiž první Evropankou v historii, která se stala Head Coachem profesionálního mužského hokejového teamu v Americe (konkrétně Carolina Thunderbirds ze Severní Karolíny). Navíc na American University Washington College of Law vystudovala imigrační právo. Její dávný sen se ale splnil až nyní, a to pózování pro Playboy. “Když mě oslovili z Playboye, váhala jsem asi jednu sekundu, a pak skákala radostí,“ svěřila se Karolína.

Tentokrát tým Playboye opustil romantické prostředí staré Prahy a vyšplhal do výšky, a to do 27. patra pražského mrakodrapu. Fotoaparát fotografky Alžběty Jungrové zachytil Karolínu nejen během protahování se na terase, ale i při relaxaci v luxusní vaně. O make-up a vlasový styling se opět postaral stylista Sam Dolce. Pokud se chcete podívat do zákulisí focení, umožní vám to malá fotogalerie.

(Foto: Playboy, FTV Prima)

Exit mobile version