Štěpánka Duchková provázela představením Trvale Ekologicky Odbouratelného čistícího koncentrátu

Markéta Hrubešová, Hanka Kynychová, Kristýna Janáčková, Štěpánka Duchková, Andrea Kalivodová, Josef Melen a Tokhi se potkali na představení Trvale Ekologicky Odbouratelného čistícího koncentrátu s antibakteriálními účinky z přírodních olejů a minerálních solí T-E-O.

Zakladatelka značky T-E-O Iveta Halešová známým tvářím i široké veřejnosti představila ryze český univerzální čistící prostředek, který pojmenovala po svém vnoučkovi Teovi. „Neustále jsem hledala něco – produkt, který by alespoň drobným dílem přírodě ulehčil a nám spotřebitelům pomohl. Nemůžeme se zcela vrátit zpět, ale můžeme využívat rozumně přírodní zdroje, které mají schopnost se regenerovat a růst v souladu s jejich životní funkcí,“ prozradila Iveta Halešová a dodala, že T-E-O je vhodný k mytí celé domácnosti, dětských hraček, ovoce, zeleniny i tlapek domácích mazlíčků.

Ekologickou šetrnost a všestrannost ocenili i pozvaní hosté. Například cvičitelka Hanka Kynychová se chystá používat T-E-O ve svém fitku, herečku Kristýnu Janáčkovou velmi zaujalo levandulové tonikum k čištění rukou a operní diva Andrea Kalivodová apelovala na aktivní přístup k ochraně přírody. Mezi ženami nechybělo ani několik mužů, a to hudebník Tokhi a moderátor a hudebník Josef Melen, který se podělil o „vtipnou“ zkušenost s dezinfekčními prostředky. „Na začátku pandemie jsem dostal takovou tu nepopulární dezinfekci, kterou jsme vydezinfikovali naši techniku, kterou vozíme na akce, kde vystupuji nebo moderuji. Onu dezinfekci jsme nastříkali i na tzv. vinčusy (protivětrná ochrana mikrofonu) a ony se za čtyři minuty nafoukly a byly třikrát tak větší a za půl hodiny se začaly rozpadat. Takže jsem pochopil, že pokud si toto dáváme na ruce, tak to není úplně správně,“ svěřil se Melen a dodal, že proto rád používá nezávadný a ekologický koncentrát T-E-O.

T-E-O zaujme i kluky a holky, a to díky spolupráci s Ekopou, jež vytváří bio plastové obaly z cukrové třtiny, které mohou být hračkami pro děti, ale i znovu naplnitelnými obaly na potraviny. Jsou ve tvaru kostek, které se mohou skládat a rozvíjí tak dětskou kreativitu.

Jak to na akci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version