Robert Vano pokřtil kalendář pro rok 2021 a otevřel svoji výstavu fotografií ROBERT VANO – VÝBĚR Z DÍLA

ROBERT VANO – VÝBĚR Z DÍLA, tak zní název výstavy fotografií světoznámého fotografa, která je vždy od pondělí do soboty od 10:00 do 18:00 až do konce října k vidění v galerijním prostoru STARS LOVERS & FRIENDS v Praze. Návštěvníci si mohou nejen prohlédnout 40 fotografií Roberta Vano, ale mohou si oblíbené snímky zakoupit a po skončení výstavy spolu s podpisem autora a pečetí pravosti si je odnést domů.

Zahájení výstavy se konalo za přítomnosti vzácných hostů. Mezi pozvanými byly například operní diva Andrea Kalivodová a módní designérky Liběny Rochové, která patří mezi patronky organizace DEBRA. Druhá jmenovaná dáma měla na akci i poslání, a to pokřtít šampaňským MUMM speciální edici kalendáře s názvem ROBERT VANO 2021. Výtěžek z prodeje kalendáře poputuje na dobrou věc, a to právě na podporu dobročinné organizace DEBRA ČR, která pomáhá pacientům s nemocí motýlích křídel.

Hlavní hvězdou večera se samozřejmě stal umělec osobně, a to Robert Vano, který pečlivě dbal na nošení roušky. Všechny přítomné bavil svým vyprávěním a neváhal usednout za stůl a podepisovat dobročinné kalendáře.

Jak to na vernisáži výstavy ROBERT VANO – VÝBĚR Z DÍLA vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version