Magazín Playboy s Playmate Karolínou Huvarovou na obálce pokřtila rapperka Sharlota

V neděli 4. října 2020, ještě před zpřísněním opatření a zavedení nouzové režimu, se uskutečnila jedna z posledních akcí tohoto podzimu. V sedmadvacátém patře Aureole City Tower proběhl křest říjnového čísla magazínu Playboy. Z obálky na všechny čtenáře špulí sexy zadeček nejnovější Playmat Karolína Huvarová, kterou oblékla/neoblékla fitness značka Nebbia.

Kmotrou říjnového Playboye se stala raperka Sharlota, pro kterou byla role kmotry velkým překvapením. Sklenky sektu se chopili i zástupci značky Nebbia, stylista Sam Dolce, Sonia Edde, fotografka Alžběta Jungrová či Ján Bulka. Během slavnostního aktu Karolína Huvarová prozradila, že ji její přítel v nabídce od Playboy magazínu podporoval a je pyšný na to, že nese titul Playmate. Křtu se dočkalo i dubnové vydání s moderátorkou Soniou Edde, která kvůli první vlně koronaviru o svůj slavnostní večer přišla.

Pozvání na akci přijala celá řada VIP osobností. Nejen výhledem z nejvyššího patra pražského mrakodrapu se kochala například Barbora Mottlová, Daniela Zálešáková, Karolína Kopíncová, Nikola Uhlířová, CHEVA a další. Choreograf Filip Jankovič pro akci připravil taneční představení. Jak to na křtu magazínu Playboy s Playmate Karolínou Huvarovou vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version