I když módní přehlídka byla zrušena, nová sportovní kolekce Hanky Kynychové je na světě

Cvičitelka Hanka Kynychová měla na podzim představit svoji novou sportovní kolekci. Akce se ale bohužel z důvodu mimořádných protikoronavirových opatření konat nemohla. Nové modely ale ukázala kamarádkám, které pozvala do svého fitka ještě v době, kdy mohlo být otevřené. Heidi Janků, Štěpánka Duchková, Kamila Nývltová, Elis Ochmanová, Linda Finková, finalistka Dívky roku Isabella Rossini a Miluška Bittnerová si tak prohlédly, co pro všechny pro milovnice sportu Hanka navrhla.

„Letošní kolekce se mi opravdu líbí a jsem na ní pyšná. Snažili jsme se vyhovět všem ženám. Těm, které mají rády tlumenější barvy, i těm které mají rády barvy výrazné. V kolekci najdete střihy na tělo i volnější tílka a trička, aby si na své přišla každá žena a cítila se opravdu pohodlně. Novinkou jsou i velikosti XL, aby mohly být hezky oblečené i ty ženy, které se cvičením třeba teprve začínají,“ popsala letošní kolekci Hanka Kynychová. Známá cvičitelka ale během pauzy rozhodně odpočívat nebude a po jarních zkušenostech opět zavedla on-line lekce dvakrát denně.

Na komorní akci se ženy svěřovaly, jak tráví nucené volno. „Chybí mi pravidelné koncerty, které mi udržovaly fyzičku. Na procházky s mým pejskem Edou už si tělo zvyklo. Takže i přesto, že nachodím denně deset až dvanáct kilometrů, s mým tělem to nic nedělá a váha stojí. Řekla jsem si, že počkám do konce roku, jestli cvičení s Hankou zabere, a když tak se objednám na konzultaci na liposukci,“ prozradila se smíchem Heidi Janků. Svěřila se i zpěvačka Linda Finková a hlasová koučka soutěže Tvoje tvář má známý hlas: „Během první vlny koronaviru jsem zhubla, začala jsem s pytlíkovou dietou a mám dole asi dvanáct kilo, a ještě bych tak pět nebo osm chtěla dát dolů.“

Stejně jako na jaře i novou #sportovnikolekceHK doplňují stylové roušky. „Už na jaře jsme přišli s barevnými rouškami, ještě ke staré kolekci, a byl o ně neuvěřitelný zájem, protože v tu dobu byly roušky nedostatkovým zbožím, a navíc jsme je měli v hezkých a veselých barvách. Proto máme roušky i k této kolekci. Jsou s antibakteriální složkou a jsou moc příjemné a pohodlně se nosí,“ představila nezbytný doplněk současné doby Hanka Kynychová. Novinkou je spalovač tuků CarniJet a magnezium MadMag na uvolnění svalů, napětí a pro získání energie v této nelehké době. Tyto doplňky stravy vytvořila Hanka se svým kamarádem výživovým poradcem.

(Foto: KF Production)

Exit mobile version