První Češka, která zdolala tři nejvyšší hory světa, se stala tváří nové kampaně Dermacol

Zdolala tři nejvyšší hory světa – vystoupila na Mount Everest, Kančendžengu a loni i legendární K2. Její poslední úspěch se dokonce dočkal i filmového zpracování. V režii Jany Počtové vznikl celovečerní dokument K2 vlastní cestou, který jsme mohli vidět v kinech a v lednu 2021 i v televizi.

Nyní se Kolouchová stala tváří nové kampaně kolagenové řady pěstících krémů Dermacol Collagen pro zralou pleť. „Jsem krémová,“ prozrazuje Klára Kolouchová a dodává: „Krém pro výživu i ochranu je základem všeho – a v zimě snad ještě více než v létě. Lehké líčení si dopřávám i v základním táboře v Himalájích. A i na tréninku občas ráda vytáhnu tužku na oči, řasenku nebo rtěnku – obtáhnout si růží rty je můj malý ženský rituál… Mimo posilovnu nebo běžecký ovál chodím ráda hezky upravená a ve věku 40+ vnímám adekvátní líčení a péči o sebe sama jako samozřejmost.“ Denní i noční krém z kolagenové řady, intenzivní kolagenové sérum v praktickém balení do kabelky či 16hodinová rtěnka, tyto produkty patří ke Klářiným nejoblíbenějším.

Spolupráce s odvážnou horolezkyní se dala očekávat, protože Klára Kolouchová vždy vyrážela na expedice s krémem a oblíbenou rtěnkou Dermacol. Spojení s Kolouchovou si pochvaluje i ředitelka strategie společnosti Dermacol Věra Komárová. „Klára je především krásná žena: kromě nádherného zevnějšku je překrásná i uvnitř. Její příběh může být příběhem každé z nás. Své sny si plní tím, že zdolává osmitisícovky. Má silnou vůli, je cílevědomá, má smysl pro řád, ale je to pořád jemná a citlivá žena,“ nešetřila uznáním Komárová.

(Foto: Dermacol)

Exit mobile version