Dermacol nadělil nemocnicím tisíce vánočních dárků

Kosmetická společnost Dermacol se pár dnů před Vánoci rozhodla rozdávat dárky. Do Fakultní nemocnice Královské Vinohrady spolumajitelka Dermacol Věra Komárová a Bára Nesvadbová z nadačního fondu Be Charity doručily přes šest tisíc kusů dezinfekčních sprejů Anti-COVID. Do akce se zapojila i Zdenka Žádníková se svým nadačním fondem. Dámám přišel osobně poděkovat ředitel Fakultní nemocnice Královské Vinohrady, profesor Petr Arenberger.

Dezinfekční spreje na ruce budou pomáhat i v Alzheimer domovech v Roztokách u Prahy, v Mostě či Darkově. „Jsme rodinná firma a naše motto „S láskou ke kráse měníme svět“ pro nás neznamená jenom vnější krásu, ale i tu vnitřní. Jsme společensky odpovědnou společností a k té patří i spolupráce s lidmi, kteří dobročinnosti věnují svou energii, talent a své dobré srdce,“ svěřila se Věra Komárová.

Pomoc potřebným považují v Dermacol za samozřejmou, proto například podporují i nadaci Happy Hearts Petry Němcové, které poskytuje peníze na stavbu škol v zemích zasažených přírodními katastrofami a pomáhají Nadačnímu fondu Zdeňky Žádníkové Volencové, s nímž barevně zkrášlují zdi českých a slovenských nemocnic. Mezi nejnovější projekty patří „Pomáhej krásou“.

(Foto: Dermacol)

Exit mobile version