Po kalendářích s Gabrielou Koukalovou se jen zaprášilo a na charitativní účely míří přes půl milionu korun

Olympijská reprezentantka a televizní moderátorka pořadu SHOWTIME Gabriela Koukalová nafotila snímky do časopisu pro muže Playboy. Série fotografií zdobí nejen stránky magazínu, ale i kalendář s charitativním přesahem.

V prosinci si fanoušci Gabriely Koukalové mohli zakoupit nejen již zmíněný kalendář, ale i nevšední zážitek v podobě večeře s moderátorkou, kartičky s podpisem nebo její autorský obraz. Limitovaná edice kalendáře zmizela jen pár hodin po odstartování prodeje. „Jsem obrovsky vděčná a srdečně vám děkuji za to, že jste se nákupem kalendáře rozhodli podpořit můj nadační projekt,“ svěřila se Koukalová.

Pro Fond Gábi v rámci nadace Konto Bariéry tak putuje finanční částka 548 259 Kč, za kterou stojí 548 přispěvatelů. „Finanční pomoc nabídneme například pacientům s anorexií nebo bulimií, kteří se léčí na psychiatrické klinice 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy. Nákladnou a dlouhodobou léčbu si lidé často nemůžou dovolit – věřím, že naše pomoc jim umožní rychlejší uzdravení a návrat do normálního života,“ vysvětlila moderátorka.

(Foto: Lenka Hatašová)

Exit mobile version