Dermacol těší a zkrášluje ženy po celém světě už 55 let

Česká značka kosmetiky Dermacol letos slaví 55. narozeniny. Značka Dermacol vznikla v roce 1966 a okouzlila ženy po celém světě. Legendární krycí Dermacol Make-up Cover se tehdy prosadil i v Hollywoodu. Za tímto úspěchem stojí kosmetička Olga Knoblochová, která stála u zrodu značky.

Stálou hvězdou a jednou z tváří Dermacolu je moderátorka a herečka Iva Kubelková, a to již 17 let. Ta dokonce nafotila mezinárodní kampaň právě na krycí make-up Make up Cover. „Věra Komárová, která stojí za současným úspěchem značky, je výjimečná žena s obrovskou životní energií. Neustále také přináší skvělé novinky, které baví mě a v poslední době už intenzivně i moje dcery,“ prozradila Kubelková.

Dermacolu k narozeninám popřála i celá řada známých osobností. „Dermacolu přeji české zlato, ne stříbro. Málokteré značce se podařilo, aby se z historického velikána přetavila v moderní, chtěné produkty,“ řekla Bára Nesvadbová. „Přeji, aby tato hrdá tradiční česká značka, která podporuje silné a sebevědomé ženy, navíc s úžasnou ženou ve svém čele, dále kvetla a její produkty dávaly radost a inspiraci napříč kontinenty,“ připojila se ke gratulantům Klára Kolouchová. Pozadu nezůstali ani muži. „Dermacol, které již jako dítě dostávalo filmové hvězdy na světovou úroveň, dospívá a dělá hvězdy z nás všech. Do dalších let přeji jen tu největší kreativitu, protože není nic pozitivnějšího, než mít kolem sebe kulturní okolí. Krása, kterou šíříte nechť trvá navěky,“ svěřil se režisér F. A. Brabec.

Oslavu 55. výročí si užijí především zákaznice a klientky, protože Dermacol v lednu startuje doslova vyšperkovanou soutěž. „Šance na výhru je opravdu velká: naše zákaznice potěší celkem 615 výherních růžových kupónů. Inspirovali jsme se při tom knihou Karlík a továrna na čokoládu, kde se v balení čokolád skrýval zlatý kupón. Naše růžové kupóny nadchnou pěti diamantovými náhrdelníky z růžového zlata s přívěskem vločky, která nese 33 briliantů. Tyto náhrdelníky byly pro Dermacol navrhnuty v návaznosti na 50. výročí a mají stejný něžný tvar, jaký měl před pěti lety briliantový prstýnek. Šťastné výherkyně potěšíme 55 luxusními župany od švýcarské značky Christian Fischbacher a 555 romantickými parfémy Love Day. Růžové kupóny jsme vložili do krabiček s pleťovými krémy,vysvětluje Věra Komárová.

(Foto: Dermacol)

Exit mobile version