Vojta Dyk natočil videoklip k písničce You Don´t Know, Who I Am se svou ženou Tatianou Dykovou

Nový videoklip Vojty Dyka je plný lásky, a to hned z několika důvodů. Natočil ho nejen se svou ženou Tatianou Dykovou, ale i tvůrčí tým tvořil manželský pár ve složení Olga Špátová-Malířová (kamera) a Jan Malíř (režie). Navíc, i obsah klipu je prostoupen láskou.

„Inu, tak předně celý tenhle klip, jestli se tomu dá tak říkat, jestli to spíš není sousled obrazů, je hlavně o tom nejjemnějším, nejintimnějším citu. O lásce. Tak proto tam hraje moje žena. Ta píseň je i o ní a pro ni. A přemlouvat jsem ji tudíž, myslím, ani nemusel,“ vysvětlil Vojtěch Dyk. Choreografie se ujal přední český tanečník a choreograf Jan Kodet.

I když Vojta Dyk Valentýna moc neuznává, proběhla premiéru klipu You Don´t Know, Who I Am z alba D.Y.K. v neděli 14. února, a to především z důvodu zapamatovatelnosti a rozzáření chladných únorových dnů.

Videoklip je i malým poděkováním pro fanoušky, kteří se těší na živé turné, které bylo kvůli koronaviru dvakrát odloženo, ale možná se odehraje letos. „A možná jsem taky co nejdříve chtěl lidem, kteří si koupili lístky na tour s D.Y.K. a teď třeba litují, protože se furt odkládá, poslat takovejhle zamilovanej vzkaz, že jim opravdu děkujem a že jim vzkazujem, že my se stále snažíme pracovat, seč můžeme, aby tour co nejdřív bylo…Teď to snad vypadá na léto. A já se upřímně už nemůžu dočkat. Takže co nejdřív naviděnou, naslyšenou, načuchanou…,“ vzkazuje Dyk.

(Foto: Jan Malíř)

Exit mobile version