Dubnový Playboy přináší obálku s Playmate Veronikou Basileiou i rozhovor s Ondřejem Pivcem a Martinem Michekem

Krásná blondýnka s dokonalými křivkami, to je Playmate Veronika Basileiou, která se postavila před objektiv fotografky Alžběty Jungrové, aby mohla zkrášlit obálku dubnového Playboye.

Basileiou je semifinalistkou Playmate roku 2010 a vítězkou soutěže Miss International beauty z roku 2011 v Řecku, a tato země ji přirostla k srdci. „Moc ráda jezdím do Řecka, protože ho beru jako svůj druhy domov a zároveň tam mám práci, tedy focení. Doma se zase ráda věnuji svým dvěma mazlíčkům, buldokům – jeden je anglicky, druhy francouzsky,“ prozradila Veronika. Na focení dohlížel stylista Sam Dolce, který se postaral o make-up a vlasový styling. Další kráskou nového čísla je i modelka Gabriela Gašparová pocházející z Moravy. V roce 2016 vyhrála soutěž Dívka roku a aktuálně studuje marketing a brand management na vysoké škole. Jejím cílem je stanout před televizními kamerami a stát se moderátorkou.

V rámci velkého rozhovoru se budeme moci blíže seznámit s hudebníkem, producentem a skladatelem Ondřejem Pivcem, který v pětadvaceti letech opustil svůj úspěšný projekt Organic Quartet a odjel do New Yorku, aby se zdokonalil ve hře na Hammondovy varhany. Podílel se na albu Gregoryho Portera, které získalo Grammy. Dalším významným vyzpovídaným mužem je český mistr a světový vicemistr v motokrosu Martin Michek.

(Foto: The Concept Of Art)

Exit mobile version