Playboy slaví 30 let na českém trhu. Na obálce květnového čísla pózuje Playmate Esmé Cordus

Májové vydání magazínu Playboy přináší malou premiéru v podobě první Instavidz modelky na obálce, a to Playmate Esmé Cordus, kterou zahalují pouze řetězy a řetízky. Stud odhodila i stand-up komička z pořadu Na stojáka a autorka knihy Doba temna Adéla Elbel. „Když jsem se dozvěděla, že by mě fotila Alžběta Jungrová, okamžitě jsem souhlasila. Kdy jindy nafotit vkusné snímky pro Playboy než ve čtyřiceti?“ svěřila se Elbel.

Dávný sen se splnil úspěšné bikiny fitnessce v rámci IFFBB Janě Milo, a to focení pro Playboy. To proběhlo v malebných zákoutích Středočeského kraje s motorkou Ducati Scrambler 1100 Sport a trvalo dlouhých 12 hodin.

Začíst se budeme moci do velkého rozhovoru s bývalým i současným šéfredaktorem Playboye. V květnovém čísle se dále seznámíme s uměleckou dvojicí Cabaret Sisters. Nikol a Felicita udávají směr v oblasti módy a životního stylu, mají jedinečný glamour styl a jsou také protagonistky Czech Cabaret Show.

(Foto: Alžběta Jungrová, Šárka Šedivá, Brecht Coklaere)

Playboy slaví významné jubileum, a to 30 let působení na českém trhu. Na jeho stránkách se objevila celá řádka krásných, slavných a úspěšných žen, jako jsou Alena Šeredová, Jana Štefánková, Jana Švandová, Kateřina Kornová, Vlaďka Erbová, Andrea Verešová, Simona Krainová, Petra Faltýnová, Gabriela Koukalová, Andrea Pomeje, Eva Perkausová, Eva Burešová, Eva Decastelo a další.

(Foto: Playboy)

Exit mobile version