Eva Burešová natočila se synem Nathanielem videoklip k písničce Malý princ

Mezi oblíbené knihy zpěvačky a herečky Evy Burešové patří Malý princ. Není proto divu, že ji velmi potěšila možnost nazpívat písničku inspirovanou právě tímto dílem. Navíc, k songu věnovanému jejímu synovi Nathanielovi vznikl i videoklip.

O hudbu a režii klipu se postaral muzikant Václav Noid Bárt, který se dokonce chopil i kamery. „Celé jsem to nechala čistě na Vaškovi. Známe se dlouho a vím, že je to sázka na jistou,“ prozradila Burešová. Dvoudenní natáčení probíhalo v Planetáriu a v Botanické zahradě v Troji. „Nečekala jsem, že ten videoklip může být až tak nádherný. Vím, že Vašek všechny klipy, které točí, dělá dokonale a umělecky. Nečekala jsem ale, že to bude tak…,“ neskrývala svou radost zpěvačka hned několik okamžiků po skončení natáčení. V několika záběrech se navíc objeví i malý Nathaniel.

Vznik písničky okomentoval i muzikant Václav Noid Bárta: „Mám velkou radost, kolik úžasných muzikantů tu písničku nahrávalo – Hans Zimmer bubny, Dana Jelínková housle, Šimon Marek violoncello. To jsou špičkoví muzikanti. Mohli jsme točit v Planetáriu v Praze a ve skleníku Fata Morgana. To jsou místa, kam se jen tak nedostanete. Text napsala moje Eliška, a všechno tak běželo krásně současně. Eliška začala psát refrén a já na to napsal melodii a postupně se to tak dodělávalo a zapadalo do sebe.“

(Foto: FTV Prima)

Exit mobile version