Dermacol a Beata Rajská na 55. MFF Karlovy Vary

Dermacol, Beata Rajská a Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary k sobě neodmyslitelně patří. Česká kosmetická značka Dermacol spolupracuje s filmovým průmyslem již desítky let a na její krycí make-up Make-up Cover nedají dopustit i ty nejzářivější filmové hvězdy. „Pro značku Dermacol je důležitý její původ. Zrodila se ve filmových ateliérech v Praze na Barrandově, kde první výrobky vznikaly na objednávku filmových produkcí a divadla. Spolupráce s největším českým filmovým festivalem je proto od začátku naprosto přirozená,“ vysvětlila spolumajitelka a ředitelka strategie značky Dermacol Věra Komárová.

55. výročí navíc slaví nejen MFF KV, ale i Dermacol. „K němu uvádíme nádhernou limitovanou kolekci v krásných, růžovo-zlatých obalech. Moje nejoblíbenější je v této kolekci bronzová tvářenka s reliéfem Prahy,“ svěřila se Komárová.

Chybět nesměla ani, již tradiční, módní přehlídka pořádaná v tandemu Dermacol a Beata Rajská. Tentokrát se společenský večer na Tržní kolonádě konal ve znamení bílé a zlaté, protože nová kolekce známé návrhářky nese jméno Stay Gold – Stay Star. Na mole jsme mohli vidět celou řadu nejen známých modelek a osobností, a to Andreu Bezděkovou, Karolínu Mališovou, Kristýnu Schick, dcery Ivy Kubelkové – Natálii a Karolínu Jiráskovy, Taťánu Makarenko či Karolínu Kopíncovou, ale i jednoho muže, módního návrháře Borise Krále. Pro Karolínu Jiráskovou to byla první zkušenost s přehlídkovým molem. Její maminka Iva Kubelková celým večerem provázela, tudíž mohla na svoji dvanáctiletou dceru dohlížet z první řady.

Jak to na společenském večeru plném krásy, módy a elegance vypadalo, se můžete podívat ve fotogalerii.

(Foto: Archiv Dermacol)

Exit mobile version