Playboy slaví 30 let a pokřtil říjnové číslo s Playmate Kristýnou Morávkovou na obálce

Po koronavirové pauze se magazín Playboy opět vykoupal v bublinkách. Tentokrát se Playboy party konala při příležitosti hned dvou velkých akcí, a to oslavy kulatin a křtu říjnového čísla.

Novou Playmate se stala Kristýna Morávková. Focení probíhalo na lodi na Brněnské přehradě. Autorem fotek se stal fotograf Martin Šebesta. Půvabnou blondýnku podporuje celá její rodina, která ji doprovodila i na slavnostní křest říjnového čísla. Kristýna Morávková při této příležitosti oblékla šaty z matné kůže s rafinovanými průstřihy pod kterými je podepsána designérka Maya M.

V rámci večera proběhla i oslava narozenin. Plaboy slaví 30 let v České republice. Stylový černo-zlatý dvoupatrový dort zdobený krajkou upekla Playmate Anet. Happy Birthday v čele s šéfredaktorem Vladem zazpívalo několik dalších Playmate, a to autorka moučníku Anet, Karolína Huvarová, Lady Dee, Kristýna Táborská a další.

Pozvání na akci přijala i spousta známých osobností, a to Dj Lucca s Michalem Dvořákem, Sonia Edde, Karolína Kopíncová, Denisa Spergerová, Taťána Makarenko, Sam Dolce, rapperka Sharlota, designérka Maya M. či Petr Vojnar.

Jak to na akci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version