Rozhovor: Karolína Kopíncová se už balí do Portorika na Miss World 2021

Nová dvacítka dívek se připravuje na boj o titul Miss Czech Republic 2022. Úřadující královna, Miss Czech Republic 2021 Karolína Kopíncová, se aktuálně balí do Portorika, kde bude Českou republiku reprezentovat na mezinárodní soutěži krásy Miss World 2021. Na semifinále Miss Czech Republic 2022, kde byla vyhlášena TOP 20, jsme si s Karolínou popovídali nejen o její nadcházející cestě a povinnostech, ale i tom, co by novým dívkám poradila.

I mezinárodní soutěž krásy Miss World se musela popasovat s aktuální pandemickou situací a byla o rok posunuta. O to víc se Karolína Kopíncová na odjezd těší. „Bude to neuvěřitelný zkušenost. Bude tam 130 dívek z celého světa. Těším se na to, jak velká produkce to bude a jsem sama opravdu zvědavá, jak to celé bude probíhat,“ svěřila se Kopíncová.

Samotnému odjezdu předchází velká příprava, a to včetně balení kufrů, které na akci tohoto typu není vůbec jednoduché. Téměř čtyři týdny aktivit vyžadující speciální a originální outfity jsou na garderobu opravdu náročné. S balením Karolíně pomáhá nejen kreativní ředitel a oficiální stylista Sam Dolce, ale i ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko. Kolik kufrů nakonec bude potřeba ještě není jisté, Karolína ale vypočítala, že je ve hře 4 až 6 zavazadel.

Pro Miss World je charakteristická celá řada úkolů, které musí dívky zvládnout, a to například sportovní či speaking challenge. A na tu poslední se Karolína Kopíncová nejvíce těší. „Na co se těším opravdu hodně je speaking challenge o charitativním projektu, protože mám k tomu blízko a vím, že žádná otázka pro mě nebude překvapením,“ řekla Kopíncová. Celý rozhovor najdete na YouTube kanálu ČK LIVE.

Semifinále Miss Czech Republic 2022:

Exit mobile version