Dárek k Vánocům? Rapperka a zpěvačka Sharlota zdobí prosincový Playboy

Českou rapperku a zpěvačku Sharlotu velmi potěšila nabídka, aby pro Playboy nafotila smyslené a provokující snímky v luxusním prádle značky Provoque. Možnost focení navíc přišla v pravou chvíli, protože pictorial reflektuje její přerod z dívky v ženu.

Dle Sharloty končí jedna etapa jejího života a chystá se na novou. Se svým snoubencem Lukášem Jirkovským se těší na svatbu a založení rodiny. Sharlota se dostala do povědomí široké veřejnosti v roce 2020 prostřednictvím svého alba Sextape. V kinech jsme ji letos mohli vidět hned ve dvou snímcích, a to v komediích Ubal a zmiz a Prvok, Šampón, Tečka a Karel. Zbožňuje lilie a propadla CrossFitu. „Momentálně je to rok, kdy opravdu třikrát týdně chodím cvičit. I přesto, že mám nejvíc kilo, co jsem kdy měla, jsem v naprosté kondici a mé tělo vypadá nejlíp jako nikdy předtím,“ říká Sharlota a dodává: „Playboy byl vždycky moje ikona.“ Její úžasnou figuru a tělo pokryté nespočtem tetování zachytila renomovaná fotografka Anna Koniaeva.

Prosincové, dalo by se říct vánoční, vydání magazínu Playboy přináší i rozhovor s Radimem Paříkem, který říká, že kompromis není alternativa, ale lenost. Ondřej Šimetka, lékař a politik, který chtěl pomáhat pacientům v rozvojových zemích už během studií, zodpověděl dvacet otázek. K dalším tématům, kterým se nejnovější číslo Playboye věnuje, patří hodinky a lidé, chvála spánků či technologie, které se nechytily.

Exit mobile version