Radek Banga vydal svůj první vánoční videoklip a pokřtil knihu Lukáše Pavláska

K době adventu patří i vánoční písně. A jednu takovou nadělil svým fanouškům i zpěvák Radek Banga. První vánoční videoklip Sněhová vločka. „Ve videoklipu mi hraje Eva Decastelo, moje dlouholetá kamarádka. Mimo to, že je to můj první vánoční videoklip, tak je tam taková krásná myšlenka, že jsem se snažil ukázat kontrast toho, co ty Vánoce znamenají z hlediska stresu a práce, a co by Vánoce skutečně měly znamenat,“ přiblížil vánoční videoklip Banga a dodal, že má Vánoce velmi rád, i když je do svých 27 let neslavil.

Píseň pochází s prvního sólového alba Věci jinak. Jedná se o první popový počin známého zpěváka a textaře. „Chtěl jsem to udělat už strašně dlouho, protože jsem se ve vodách popu pohyboval, jako producent, od svých takřka devatenácti let. Ale nějak jsem neměl odvahu s tím přijít. Bál jsem se toho, co na to fanoušci řeknou. Když ale přišel covid, tak jsem to považoval za znamení z hůry a v dubnu tento rok vyšla deska Věci jinak a teď už máme čtvrtý videoklip,“ okomentoval vznik alba Radek Banga.

Rapper, zpěvák a textař Radek Banga nám během rozhovoru prozradil, že i on sám byl ajťákem. Proto není divu, že velmi rád přijal nabídku Lukáše Pavláska stát se kmotrem jeho nejnovější knihy Rok ajťáka, která uzavírá ajťáckou knižní trilogii. Celý rozhovor s Radkem Bangou najdete na YouTube kanálu ČK LIVE.

Exit mobile version