Lenka Graf natočila svátečně laděný klip s Jaroslavem Svěceným ke skladbě Ave Maria

K vánočnímu období bezesporu patří modlitba Ave Maria. A tu si nyní můžeme vychutnat v novém podání. Sopranistka Lenka Graf se spojila s houslistou Jaroslavem Svěceným, aby nám zpříjemnila adventní období, a to i prostřednictvím videoklipu.

„Ave Maria je modlitba, u které pociťuji zvláštní pokoru. Má mnoho podob a hudebních ztvárnění. Silný text ve spojení s úžasnou hudbou má podle mého názoru obrovskou sílu a naplňuje mne nepopsatelným emocionálním prožitkem,“ uvedla Lenky Graf, která zařadila skladbu Ave Maria i do svého posledního alba Vánoční poselství. Talentovaná sopranistka žije střídavě v Čechách a na Floridě, a kromě muziky se věnuje také charitativní činnosti prostřednictvím Nadačního fondu Energie pomáhá, který založila.

„S Jarouškem se známe několik let. Poprvé jsme se potkali v Prague Business Clubu, ve kterém máme oba členství. Při pořádání kostelních adventních koncertů ve spojení s Nadačním fondem Energie pomáhá byl jedním z hostů, kteří byli v mém rodném Ústí nad Labem vždy vítáni. Spolupráce s Jaroslavem je pokaždé skvělá, atmosféra pohodová a vždy se těšíme na další naše setkání. Nesměl chybět ani na křtu mého prvního alba Láska věčná,“ zavzpomínala Lenka na seznámení se Svěceným.

(Foto: BrainZone, Lenka Graf)

Exit mobile version