Advent nadělil nejen sněhovou nadílku, ale i reopening útulné kavárny Café & Bar Stromovka Collection

Majitel Café & Bar Stromovka Collection Václav Posířil uspořádal v prvním adventním týdnu reopening své kavárny. Do útulných a svátečně vyzdobených prostor zavítala celá řada hostů, kteří si vzácnou chvíli, která trvala do 22:00 hodin, náramně užili. Přátelskou atmosféru podkreslovalo uskupení DJ Bury a DeeSaxx alias Burysax. Akce měla i charitativní přesah, protože během ní proběhla dražba obrazů ve prospěch speciální školy v rámci nově vznikající Nadace Collection.

Pozvání od pana Posířila přijali Denisa Pfauserová, Hanka Kynychová, Andrea Kalivodová, Petr Vojnar, Jakub Kohák, Štěpánka Duchková, Elis Ochmanová, Linda Finková či vycházející hvězda českého biatlonu Ondřej Mánek. Poslední jmenovaný si v Café & Bar Stromovka Collection v OC Centrum Stromovka vyzkoušel i práci baristy a stal se kmotrem kavárny. „Já jsem velmi vášnivý barista, mám doma už asi druhý kávovar a úplně žiju tím, když můžu zkoušet latte art a podobně. To je moje, to miluju,“ svěřil se Mánek.

Všichni hosté se shodli na tom, že by je velmi mrzelo, kdyby se kavárny a restaurace opět zavřely. „Pokud by došlo k tomu, že by se uzavřely kavárny a restaurace, tak bych byla smutná. Já to mám velmi ráda, jen tak si jít sednout, dát si kávu a vzít si knížku. To je pro mě jeden z velkých relaxů, i když teď díky tomu, že máme miminko, to není úplně na pořadu dne. Ale o to je to pak vzácnější. Musím říct, že když už se mi povede jít do kavárny s knížkou, je to svátek a o to víc si to zase užívám,“ podělila se Elis Ochmanová.

Během setkání se řešily i blížící se Vánoce. „Asi tak poslední dva, tři roky peču se svými kamarádkami Terezou a Sabinou a pečeme tolik, kolik ony určí. Já jsem tam spíše jako pomocná pracovní síla a ony to mají ve své režii. Já přijdu jen pomáhat a pak si cukroví odvezu, ale tak deset druhů určitě máme,“ svěřila se se smíchem herečka Denisa Pfauserová. I cvičitelka Hanka Kynychová rozjíždí vánoční přípravy. „Adventní věnec jsem stihla uplést, ale cukroví ještě nemáme a dárky teprve rozmýšlím, tak snad to všechno stihnu,“ posteskla si se smíchem Kynychová.

Jak to na slavnostní akci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version