Už jste měli Messi Burger? Jan Kopečný, Radek Banga, Lukáš Pavlásek a další už ho ochutnali

Ve všech restauracích Hard Rock Cafe po celém světe se v menu objevila nová položka, a to Messi Burger. Tento kulinářský zážitek si mohou hosté Hard Rock Cafe dopřát díky probíhající kampani Hard Rock International „LIVE GREATNESS“ ve spolupráci s fotbalovou legendou Lionelem Messim. Speciální burger nenese pouze jméno prvotřídního fotbalisty, ale Messi se na složení Messi Burgeru i osobně podílel.

„Jsme nadšení, že můžeme na našem trávníku přivítat fanoušky Hard Rocku a Messiho, aby ochutnali burger inspirovaný Messiho oblíbenými chutěmi a zprostředkovali jim tak nezapomenutelný zážitek,“ uvedl COO společnosti Hard Rock International Jon Lucas.

Do Messiho Burgeru s dvojitou porcí mletého hovězího masa, sýrem provolone, chorizem, zkaramelizovanou červenou cibuli s pikantní uzenou omáčku Hard Rock podávanou na opečené housce s natrhaným římským salátem a vyzrálými rajčaty se zakously i známé osobnosti na slavnostním představení chutné novinky.

Do pražského Hard Rock Cafe zavítali Lukáš Pavlásek, Jan Kopečný, Petr Ryšavý, Radek Banga s manželkou, Milan Peroutka, Láďa Hruška, Dominik Port, Jan Onder a další. Umělec Josef Rataj během ochutnávání namaloval i speciální tematický obraz. Součástí akce byla i soutěž v sestavení vlastního Messi Burgeru. Z odvážné trojice Hruška, Port a Peroutka byl nejrychlejší a nejpreciznější herec a zpěvák Milan Peroutka. Programem provázel moderátor Jakub Kohák. Jak to na akci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version