Nadační fond Time for help podpořili Marek Dědík, Martina Balogová, Petr Kutheil a další známé osobnosti

V Café & Bar Stromovka Collection se sešlo mnoho hostů, kterým není lhostejný osud těch, kteří potřebují podporu. V útulné kavárně a restauraci totiž představil svoji činnost nadační fond Time for help, který se zabývá problematikou sociálně znevýhodněných rodin a národnostních menšin.

„Sice jsme Time for help oficiálně založili v loňském roce, ale jeho činnost sahá až do roku 2019, kdy jsme pomáhali z vlastních zdrojů. Protože jsme zjistili, že osob, které potřebují pomoci, je opravdu hodně, rozhodli jsme se naši činnost rozšířit. Jsme přesvědčeni, že naše činnost přinese dobré výsledky. Pro rok 2022 připravujeme realizaci mnoha zajímavých projektů,“ vysvětlil manažer nadačního fondu Jiří Běla. Cílem nadačního fondu Time for help je spojit skupiny všech lidí, menšin i národností a tvrdě odmítá rasismus, xenofobii, diskriminaci a kriminalitu.

Pozvaní hosté z řad známých osobností nejen vyjádřili podporu, ale mnozí se i aktivně zapojili a v rámci setkání vystoupili. Zpěvačka Linda Finková, stejně jako finalistka SuperStar Martina Balogová, potěšila všechny přítomné zpěvem. Publikum bylo tak nadšené, že si dokonce vyžádalo přídavek. „Když mám čas, podpořím ráda jakoukoliv charitativní činnost. Ale samozřejmě bych nepodpořila nějakou organizaci s extrémistickými názory nebo s názory, které se rozcházejí s mými názory,“ uvedla Finková. Magické vystoupení s obručemi předvedli akrobaté Ohana Horor Cirkusu.

Tím ale zástup hostů zdaleka nekončí, svoji podporu projektu vyjádřili i finalista soutěže StarDance Marek Dědík, zpěvák Julián Záhorovský, Petr Vojnar, operní diva Andrea Kalivodová, Denisa Pfauserová, Petr Kutheil s partnerkou, bubeník Tokhi, účastník soutěže Mistři dílny Miroslav Jech či Sabina Slepčíková. Moderace se chopila Štěpánka Duchková, která se svěřila: „Nadační fond Time for help mě oslovil, protože pomáhá dětem z vyloučených lokalit, tedy nejenom dětem, ale i seniorům, rodinám… a dává mi to smysl.“ Mezi kmotry nechyběl ani Václav Posířil, majitel Café & Bar Stromovka Collection.

Jak to na akci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version