Pop-rocková kapela Botox pokřtila svou druhou desku Ty a já. Kmotrou se stala Jiřina Bohdalová

Po koncertové pauze kvůli pandemii se do pražského Lucerna Music Baru vrátila pop-rocková kapela Botox v čele s Janem Kopečným a Petrem Ryšavým, a to s velkou parádou. Tradiční pražský koncert plný oblíbených i nových songů byl okořeněn slavnostním aktem, a to křtem jejich nové desky s názvem Ty a já.

Kmotrou nového alba se stala herečka Jiřina Bohdalová, která se na podiu v Lucerna Music Baru cítila jako doma. Před samotným aktem pronesla nezapomenutelné přání: „Ať jsi na té cestě hodně prodejná, protože je to ta deska. Ať se líbíš a ať si tě dají několikrát.“ Tyto slova hosté koncertu ocenili bouřlivým potleskem a výskotem. Poté se album ocitlo doslova pod proudem šampaňského.

Během koncertu zazněla celá řada oblíbených songů, které spolu s Janem Kopečným a Petrem Ryšavým zpívali nadšení fanoušci. Kapela Botox v průběhu koncertu oznámila změnu ve svém středu. Pianista a zpěvák Daniel Vrba sice v Lucerně několik kousků odehrál, ale poté ho vystřídal nový člen, a to Dalimil Smrž.

Nyní se kapela Botox připravuje na letní turné Na Vodě tour po jihočeských kempech na Vltavě. Jak to na koncertě v Lucerna Music Baru vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version