Odborná porota vybrala vítězku castingu Hledáme Playmate

Historicky první ročník castingu Hledáme Playmate je úspěšně za námi. V barrandovském Atelieru 10 se sešla odborná porota, aby zde vybrala vítězku z krásných finalistek. V rámci programu proběhl i křest a představení závodní formule ze stáje Effective Racing.

Moderátorka pořadu Showtime Gabriela Soukalová, herec a zpěvák Jan Kopečný, influencerka Dominika Myslivcová, zpěvák Raego, MMA fighter Patrik Kincl, Playmate Lady Dee, Playmate Kristýna Táborská, Playmate a fitness trenérka Karolína Huvarová, DJ Lucca, fotografka Alžběta Jungrová, filmový producent Patrik Kettner, vedoucí společenské redakce FTV Prima Zuzana Brzáková a Jáno Bulka za Playboy Czech Republic bedlivě hleděli na dlouhé mole, kde se postupně představilo osm finalistek castingu Hledáme Playmate. Krásné dámy absolvovaly nejen promenádu ve spodním prádle, ale i krátký pohovor, ve kterém se představily.

Vítězkou se nakonec stala ring girl Denisa Gudelj z Prahy, kterou uvidíme v červnovém vydání magazínu Playboy, jenž vychází 22. května. Na Denisu čeká opravdu skvostné focení, protože pózovat bude na luxusní jachtě President. Její křivky zachytí renomovaná fotografka Alžběta Jungrová.

Slavnostním večerem provázeli Sonia Edde a formulový závodník Vladimír Netušil. Toto spojení nebylo náhodné, protože sladkou tečkou finále bylo představení a pokřtění nové závodní formule ze stáje Effective Racing. Netušil se do aktu opravdu opřel a závodní formuli doslova vykoupal v šampaňském.

Jak to na finále castingu Hledáme Playmate vypadalo a kdo všechno dorazil, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version