Dana Morávková představila vlastní kolekci brýlí Crullé by Dana M. a podpoří Společnost pro ranou péči

Herečku Danu Morávkovou si jen těžko představíme bez brýlí. Již v legendárním seriálu Rodinná pouta, kde ztvárnila mrchu Andreu, jsme mohli obdivovat výrazné brýle, které ji zdobily. Nyní se na trh dostává speciální kolekce brýlí Crullé by Dana M., kterou vystihují tři slova, a to výraznost, ženskost a elegance.

Kolekce, jež vznikla ve spolupráci s Crullé a je k dostání na e-shopu Alensa, je limitovaná. Počet brýlí je omezen pouze na 500 kusů, a to na troje sluneční brýle a troje dioptrické obroučky. Celá kolekce slunečních brýlí se nese ve stylu “cat eye”, který si herečka velmi oblíbila. “Kolekci jsem vybírala podle sebe a s ohledem na ženy, které mě sledují například na Instagramu. Proto kolekce Crullé by Dana M. bude slušet snad každé ženě, podtrhne její ženskost i eleganci,“ vysvětluje Dana Morávková.

Kolekce Crullé by Dana M. má i dobročinný přesah. Herečka se své odměny z prodeje brýlí vzdala a výtěžek poputuje na podporu Nadačního fondu Simony Kijonkové, projekt Společnost pro ranou péči. “Konkrétně se jedná o projekt Lepší start do života, který se zaměřuje na děti se zrakovou vadou. Peníze poputují mimo jiné na instruktora stimulace zraku, který má pomoci zejména rodičům, jak s dítětem, kterou nějakou zrakovou vadu pracovat a zrak trénovat,” upřesňuje Barbora Bachmeierová, ředitelka nadačního fondu Simony Kijonkové.

Akcí, kde byla kolekce brýlí Crullé by Dana M. představena, provázela moderátorka Inna Puhajková. Pozvání na akci přijaly a kmotrami se staly Gábina Partyšová a Světlana Nálepková. Poslední jmenovaná brýlím popřála: „Aby přes ně lidé dobře viděli.“ V závěru své řeči Nálepková dodala ještě jedno přání, a to, aby brýle Crullé by Dana M. všem slušely tak, jako jí.

Jak to na akci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version