Známé osobnosti zavítaly do Automyčky Collection v Centru Stromovka

Jarní úklid se týká nejen domácností, ale i našich miláčků na čtyřech kolech. Navíc, když venku panují téměř letní teploty, které doslova vybízí nasednout do auta a vydat se na výlet. Aby se nám cestovalo co nejpříjemněji, je dobré mít auto krásně čisté a voňavé. O to se postarají profesionálové v Automyčce Collection.

Do pobočky v Centru Stromovka se na pozvání majitele Automyčky Collection, pan Václav Posířil, sjela celá řada známých osobností. Programem poučné akce provázel moderátor Petr Vojnar po boku s ambasadorkou Automyček Collection Bárou Mottlovou, která se svěřila: „Zbožňuji, když je auto čisťoučké a voňavé, proto ráda navštěvuji profesionální péči. Sama tomu moc nedám.“ Setkání odstartovala bubenická show Tokhi & the Groove Army.

Na setkání v Automyčce Collection v Centru Stromovka jsme se mohli potkat s Martinou Gavriely, českou závodnicí Rallye Dakar Olie Roučkovou, cvičitelkou Hankou Kynychovou, stylistou Radkem Fišerem, zpěvačkami Kate Matl a Lindou Finkovou, zpěvákem Petrem Kutheilem, herečkami Ivanou Jirešovou a Kristýnou Janáčkovou, houslistkou Markétou Muzikářovou, moderátorkou Štěpánkou Duchkovou či zpěvákem Peterem Pechou.

Mnozí z pozvaných neváhali, vzali si do ruky speciální hadřík a pustili se do práce pod pečlivým dohledem pana majitele, který nastínil, co všechno v Automyčce Collection na auta čeká: „Samozřejmostí je kompletní čištění osobních vozidel, ruční mytí, voskování a renovace laku karoserie, impregnace a ošetření kůže, tepování interiéru, a to vše výhradně zaškolenými pracovníky. Práce je vždy prováděna do nejmenšího detailu.“ Během čekání na vyčištění vozu můžete navštívit spřátelenou kavárnu Café & Bar Stromovka Collection, kde najdete skvělý sortiment kávy, koktejlů a kvalitních zákusků.

Všichni pozvaní hosté se svěřili, že každý rok najezdí nespočet kilometrů a tráví tak ve svých autech mnoho času. Největší milovník vyleštěného auta je zřejmě zpěvák Petr Kutheil. „Miluju čisté a voňavé auto, a proto ho svěřuji na čištění velmi často, jsem na to ujetej, ale přítelkyně to naštěstí chápe,“ svěřil se se smíchem zpěvák.

(Foto: KF Production)

Exit mobile version