Červnový Playboy přináší hned dvě krásky, a to Playmate Denisu Gudelj a Kristýnu Hrušínskou

Na titulní straně červnového magazínu Playboy je k vidění historicky první dívka z lidu, vítězka castingu Hledáme Playmate Denisa Gudelj. Nejoblíbenější česká ring girl měla ze svého vítězství velkou radost: „Jsem velmi potěšena. Tímto vítězstvím se mi plní jeden z mých dávných snů. Fotit pro Playboy je pro mou kariéra pomyslná třešnička na dortu,“ přiblížila svoje pocity čerstvá vítězka.

Pózování před objektivem fotografky Alžběty Jungrové se konalo na luxusní jachtě President. „Nejdřív jsem se dost styděla, přece jen jsem pózovala v samém centru Prahy v blízkosti Karlova mostu, k tomu navíc zcela nahá, ale po pár hodinách jsem se uvolnila a naplno jsem si focení s Alžbětou užila,“ svěřila se Denisa.

Kromě Denisy Gudelj zdobí červnové číslo i členka slavného rodu Hrušínských, a to Kristýna Hrušínská. A může za to film. „Pózovat pro Playboy původně začalo jako vtípek, který manželovi (Matěj Balcar) nadhodili producenti z Punk filmu, že by se to hodilo jako propagace filmu Pánský klub. Matěj se zasmál, doma mi to tlumočil a byl docela překvapenej, když zjistil, že mi to vlastně zalichotilo a jsem v pohodě to udělat,“ vysvětlila Hrušínská a dodala, že i když byla v den focení dost nervózní, je velmi ráda, že na spolupráci kývla. Fotoaparátu se tentokrát chopila fotografka Anna Koniaeva v prostorech luxusního hotelu Art Deco Imperial v Praze.

Kromě Denisy a Kristýny přináší nejnovější číslo časopisu Playboy i poutavé články. Začíst se můžeme do velkého exkluzivního rozhovoru s králem světového pornoprůmyslu Pierrem Woodmanem. Na 20 otázek odpovídá CHEMIS – český streetartový umělec s kazachstánskými kořeny, který vytváří především muraly.

Exit mobile version