Natali Ruden představila svoji kolekci Art Avantgard na plující lodi

Módní návrhářka Natali Ruden, jejíž modely oblékly například Andrea Verešová, Kateřina Brožová, Lucie Borhyová, Dara Rollins a další známé ženy, představila svou novou kolekci. Autorská módní přehlídka Natali Ruden – Art Avantgard se konala na lodi Grand Bohemia a na přítomné hosty čekal opravdu nevšední zážitek.

Přehlídka se totiž nekonala na zakotvené lodi, ale modelky se po dlouhém mole procházely během plavby po Vltavě. Královny krásy Karolína Kopíncová, Denisa Sperger či Krystyna Pyszková předvedly sérii modelů plnou barev, vzorů a dotyku sedmdesátých let. Dámy si bravurně poradily jak s plovoucí luxusní lodí, tak i se zrádnými schody. Půvab modelek podtrhl beauty partner značka Dermacol.

Večerem provázel Ladislav Špaček, který nezapomněl okomentovat dress code večera, a to creative black tie. On sám zvolil smoking s bílou barvou saka, která je ideální, koná-li se večerní událost pod širým nebem či na lodi.

Jak to na autorské módní přehlídce Natali Ruden – Art Avantgard vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version