Marek Taclík a Dana Morávková pokřtili luxusní sluneční brýle

K létu patří krásné počasí a sluneční brýle. Zakladatelka společnosti Zásilkovna a podnikatelka roku 2021 Simona Kijonková se rozhodla spojit s on-line prodejcem kontaktních čoček, slunečních a dioptrických brýlí Alensa.cz a přivést do ČR výběr originálních modelů pro odvážné ženy. „Dlouhodobě mi na trhu chyběly více extravagantní modely brýlí s pestrými barvami a netradičními tvary, všechny tyto parametry nové modely brýlí splňují,“ prozradila Kijonková a dodala, že ona sama sluneční brýle miluje a má pro ně doma vyhrazenou celou zásuvku.

Na slavnostním křtu v pražské restauraci SOHO jsme si tak mohli prohlédnout extravagantní sluneční brýle od řecké firmy MYTH a lucemburské značky Impressio, které na první pohled zaujmou nejen barvami, ale i nevšedními tvary a velikostí. Designéři při výrobě využili například i 3D tiskárny či se inspirovali řeckou mytologií.

Tento výběr slunečních brýlí bude nejen zdobit, ale i pomáhat. Na Aukro.cz probíhá do 20. července 2022, pod záštitou Nadačního fondu Simony Kijonkové, dobročinná aukce brýlí MYTH. Výtěžek z prodeje brýlí poputuje na konto Nadace prof. Vejdovského, světově uznávaného očního lékaře. Pomáhat se bude Elišce, která se každý den musí potýkat s těžkou slabozrakostí, silnou světloplachostí a nystagmem.

Kmotry výběru slunečních brýlí Simony Kijonkové se stali ambasadoři značky Alensa. Herečka Dana Morávková a herec Marek Taclík brýle nejen pokřtili, ale i odstartovali dobročinnou aukci. Jak to na slavnostním křtu vypadala, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version