Lejla Abbasová, Linda Finková, Regina Řandová a další známé dámy se seznámily s novou řadou kosmetiky Thalion s názvem Algo Pur

„Pečuji správně o svoji pleť?“ tuto otázku si položily známé české ženy, které se potkaly v centru Prahy v hotelu Emblem na představení nové řady kosmetiky Thalion s názvem Algo Pur. Tato řada kvalitní mořské kosmetiky z Francie je určena pro problematickou a aknózní pleť pro ženy i muže všeho věku.

„Mohlo by se tak zdát, že se jedná hlavně o kosmetiku pro teenagery, ale není tomu tak. Hormonální akné trápí hlavně ženy v dospělém věku. Špatná pleť ovlivňuje naši psychickou stránku, sebevědomí a může nám způsobit i zbytečné komplexy. Proto bychom měli o problematickou pleť kvalitně pečovat, měli bychom používat kosmetiku s vysokým obsahem aktivních látek, nedráždivou, nekomedogenní a ideálně bez parfemace,“ vysvětlila všem přítomným majitelka a zakladatelka BeuautySense Pavlína Kučerová.

Takové malé školení o tom, jak o svoji pleť pečovat zahrnovalo celou řada opravdu fundovaných rad a užitečných tipů. Věděli jste, že se odličovací mléko nenanáší na tamponek, ale čistou rukou přímo na pleť? Po omytí pleťového mléka je třeba použít pleťovou vodu pro tonizaci pleti. Následovat by pak mělo sérum, krém a také oční krém. Několikrát do týdne je pak ideální vyživit či vyčistit pleť pleťovou maskou. Absolutním základem by měla být pravidelná návštěva kosmetického salónu. Ideálně jednou za tři až čtyři týdny. 

Představení kosmetiky Thalion zahrnovalo i ukázku rituálu v kosmetickém salonu. Během hýčkání krásné modelky se slavné dámy svěřovaly se svými zkušenostmi. „Dnes se mi potvrdilo vše, čím se řídím od svých 16 let. Pravidelně pleť odličuji, pečuji o pleť různými krémy a séry, používám oční krémy. Potvrdilo se mi za ta léta, že to má smysl. A jak jsme dnes slyšeli, hlavní je čištění. Nejhorší je jít spát neodlíčená, to je pro plet absolutní masakr a musím říct, že od 16 let se mi to stalo asi 2x, a to jsem si to pak ráno krutě vyčítala a nedoporučovala bych to nikdy nikomu. Snažím se být na pleť hodná,“ popsala svoji kosmetickou rutinu Markéta Hrubešová.

„Já provádím péči o pleť několikrát za den, nejen ráno a večer. Ale také po každé lekci pleť vyčistím a namažu se všemi potřebným séry, krémy a olejíčky, které mojí pleti dělají dobře. Moc ráda mám pleťové masky, které moji pleť skvěle vyživí,“ svěřila se cvičitelka Hanka Kynychová, která na akci přišla za doprovodu svých dcer.

Nejen ženy, ale i muži se musí o svoji pleť starat. Své o tom ví i legendární herečka Regina Řandová z filmu Bota jménem Melichar. Ta radila svému synovi, když byl v pubertě: „Se synem jsme řešili akné, nakoupily jsme produkty na čištění, séra, krémy a docela musím říct, se syn díky tomu tímto obdobím prokousal rychle a akné ho netrápilo dlouho. Péči byl otevřený a používal vše poctivě.“ 

Pozvání na akci dále přijaly a kosmetiku Thalion Algo Pur si na vlastní kůži vyzkoušely i Miluška Bittnerová, čtyřnásobná maminka Lejla Abbasová, operní diva Andrea Kalivodová, moderátorka Kateřina Nekolná či herečky Bára Fišerová, Nikol Vojtová a Martina Preissová. Jak to na setkání vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version