Krásná Mirka Pikolová fotila pro Playboy. Fotoaparátu se chopil Miro Šmajda

Kráska s havraními vlasy, dlouhýma nohama a rošťáckým úsměvem Mirka Pikolová zdobí srpnové číslo magazínu Playboy. Vicemiss soutěže krásy Miss Czech Republik z roku 2019, tanečnice, modelka a účastnice reality show Love Island se toho nebála a pózovala na střeše v centru Prahy.

Odvážné a velmi provokující snímky vznikly pod taktovkou zpěváka, skladatele a textaře Mira Šmajdy. Fotografování trvalo dva dny. Kolekce snímků si vysloužila podtitul Kočka na rozpálené střeše a je k vidění v aktuálním vydání Playboye. „Fotit na střeše bylo pro mě výzvou, protože trpím závratěmi z výšek. A i přesto to byl pro mě velký zážitek. Chvílemi bylo focení opravdu náročné. Vysoké teploty střídal chlad noci. Zažila jsem i letní bouřku. S výsledkem jsem nadmíru spokojená a věřím, že snímky osloví nejednoho čtenáře,“ svěřila se Mirka.

Kromě Mirky s dokonalými křivkami v srpnovém čísle Playboye najdeme velký exkluzivní rozhovor s hvězdnou slovenskou tatérkou Ivanou Belákovou a na dvacet otázek tentokrát odpovídá čerstvý držitel titulu Trenér roku Václav Varaďa.

Exit mobile version