Miro Šmajda pokřtil Playboy s Karolínou Huvarovou a Kristýnou Táborskou na obálce

Říjnové vydání magazínu Playboy bylo výjimečné, protože na jeho titulní straně pózují hned dvě krásné dámy, a to Playmate Karolína Huvarová a Playmate Kristýna Táborská.

Obě ženy jsme již mohli na stránkách a obálce časopisu vidět. Fitness a kondiční trenérka Karolína Huvarová nafotila svůj první pictorial v roce 2020. Kristýna Táborská již pózovala pro Playboy několikrát a společné focení s Karolínou je její čtvrtá spolupráce s Playboyem.

Fotografování probíhalo v exteriérech pískového lomu s těžkou stavební technikou a za objektiv se opět postavila zkušená fotografka Alžběta Jungrová. Všechny tři dámy, ústřední aktérky i fotografka, se potkaly na slavnostním křtu, kde se podělily o své dojmy ze vzniku fotografií. Všechny se shodly na tom, že si práci v netradičním prostředí opravdu užily, ale bylo pekelné horko. Teploty se prý pohybovaly kolem 35°C.

Šumivého sektu se chopil a kmotrem jedinečného vydání magazínu Playboy se stal hudebník Miro Šmajda, který má vlastní zkušenosti s focením Playmate. A dle svých slov by se nebránil vzít fotoaparát do rukou znovu.

Pozvání na slavnostní akci přijala celá řada hostů, a to například Playmate Denisa Gudelj, Playmate Lady Dee, DJ Lucca, Dominika Myslivcová a mnozí další. Večerem provázela Sonia Edde. Jak to na křtu vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version