Charitativní kalendář Lucie Bílé a Psí šance pokřtili Marta Kubišová, Dana Morávková a Petr Malásek

Zpěvačka Lucie Bílá se spojila s neziskovou organizací Psí šance, která již od roku 2014 pomáhá zvířatům, a nafotila kalendář pro rok 2023 na podporu československých vlčáků.

Lucie Bílá se stala nejen tváří kalendáře, ale i rovnocennou partnerkou, protože se do projektu zapojila i po technické a finanční stránce. Fotografie, jejichž autorkou je fotografka Lenka Hatašová, vznikaly i ve zpěvaččiných rodných Otvovicích. Vidět ji tak můžeme na dvanácti krásných fotografiích. Lucie Bílá na slavnostní křtu prozradila, že do štěňátek, které můžeme na jedné stránce v kalendáři vidět, se naprosto zamilovala a chtěla si je vzít domů.

I když se jedná již o pátý ročník charitativního kalendáře Psí šance, vůbec poprvé bude k dostání i ve stolní variantě. Výtěžek z prodeje jak nástěnného, tak stolního kalendáře poputuje do Záchranné stanice pro československé vlčáky v Adamově u Brna, která se jako jediná v České i Slovenské republice stará právě o československé vlčáky v nouzi.

„Kalendář s československými vlčáky je teprve mým druhým kalendářem v celé kariéře. Chtěla jsem se proto spojit s někým, komu tím udělám radost a komu tím zároveň pomohu, takže jsem ráda, že jsem objevila právě neziskovou organizaci Psí šance a poznala skvělé dámy, které spolek vedou. Navíc jsem nadšená, že jsem mohla po nějaké době fotit s fantastickou fotografkou Lenkou Hatašovou. Doufám, že kalendář bude mít úspěch, abychom československé vlčáky v Adamově a lidi, kteří tam o ně pečují, podpořili co nejvíce,“ svěřila se Bílá.

Slavnostním křtem, který se uskutečnil tematicky v Divadle Lucie Bílé, provázel Michal Kavalčík. Kmotry se stali zpěvačka Marta Kubišová a herečka Dana Morávková s manželem Petrem Maláskem. Marta Kubišová se velmi spřátelila s přítomnou fenkou Karkulkou, se kterou se nejen s nadšením fotografovala, ale dokonce ji podala i několik pamlsků.

Jak to na slavnostním křtu vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version