Lucie Borhyová a Lollipopz pokřtily studio zpěvačky Chiary v Aquapalace Praha

Dívčí kapela Lollipopz má v Aquapalace Praha novou spolubydlící. Hned vedle jejich studia vyrostl pokojíček mladé a talentované zpěvačky Chiary, kde může desetiletá dívka odpočívat, zkrášlovat se, natáčet a připravovat se na vystoupení.

„Jsme moc rádi, že se Aquapalace Praha stalo místem, které podporuje mladé a nadějné pěvecké talenty, kteří nám tady rostou doslova jako z vody. Těší nás spolupráce s další talentovanou zpěvačkou, kterou je Chiara a přejeme ji, aby se její studio u nás v Aquapalace Praha stalo místem, které ji bude inspirovat na její dlouhé pěvecké dráze,“ prozradila generální ředitelka Aquapalace Praha Vladana Horáková. Z předchozích mladých talentů jmenujme například dívčí kapelu 5Angels, chlapecké pěvecké duo Ben a Mateo nebo Káju s Bambuláčkem.

Na slavnostním křtu a přestřižení pásky pokojíčku zpěvačky a tanečnice Chiary nechyběly nejen holky z Lollipopz, ale nůžek se chopila i speciální kmotra, a to moderátorka Lucie Borhyová, která je fanynkou Chiary. „To bylo moje tajné přání, aby mojí kmotrou a patronkou byla právě Lucie. Skamarádily jsme se, když se přijela i se svojí dcerkou podívat na můj koncert,“ svěřila se Chiara. Malá umělkyně ve třpytivých šatech během prohlídky svého nového studia dále prozradila, že ze zahraničních idolů vzhlíží ke celosvětově známé zpěvačce Arianě Grande. 

Sladkou tečkou akce byl dort plný pestrobarevných lízátek. Chybět nesmělo ani vystoupení, a to na pódiu, které vyrostlo v jednom z tamních bazénů. Jak to na křtu vypadalo, se můžete podívat ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

Exit mobile version